Olej z krokosza barwierskiego

Oleje roślinne
Olej z krokosza barwierskiego ( Carthamus tinctorius ), ceniony za właściwości restrukturyzujące i chroniące barierę skórną, jest polecany do wszystkich typów skóry i szczególnie sprawdza się w...
3,79 €
3,18 € (bez VAT)

Olej z nasion rokitnika zwyczajnego ekologiczny

Oleje roślinne
Olej z nasion rokitnika zwyczajnego ekologiczny ( Hippophae rhamnoides ) to skoncentrowany składnik, a nie olej bazowy, stosowany jako składnik lub rozcieńczany olejami roślinnymi, aby zapewnić...
5,35 €
4,50 € (bez VAT)

Olej sezamowy organiczny

Oleje roślinne
Olej sezamowy organiczny ( Sesamum indicum ), znany w tradycji ajurwedyjskiej, to solidny olej wyróżniający się doskonałą zdolnością przenikania w naskórek i skutecznego dostarczania głębokiego...
5,11 €
4,29 € (bez VAT)

Olejek ze słodkich migdałów

Oleje roślinne
Olejek ze słodkich migdałów ( Prunus amygdalus dulcis ) to klasyczny olej o ugruntowanej reputacji w kosmetyce, ceniony właśnie za swoją uniwersalność; dobrze sprawdza się przy każdym typie skóry, od...
4,06 €
3,41 € (bez VAT)

Olejek ze słodkich migdałów organiczny

Oleje roślinne
Olejek ze słodkich migdałów organiczny ( Prunus amygdalus dulcis ) to klasyczny olej, emolient o ugruntowanej reputacji w kosmetyce. Jego konsystencja jest przyjemna i wchłania się nieco wolniej....
6,70 €
5,63 € (bez VAT)

Olejek tamanu

Oleje roślinne
Olejek tamanu (czyli Calophyllum), tłoczony z orzechów świętego polinezyjskiego drzewa Calophyllum Inophyllum , jest na całym świecie znany jako „zielone złoto” gojenia skóry. Dzięki intensywnie...
5,35 €
4,50 € (bez VAT)

Olej z kiełków pszenicy

Oleje roślinne
Olej z kiełków pszenicy ( Triticum vulgare ) to wyjątkowy koncentrat odżywczy do intensywnej pielęgnacji skóry , uznawany za jedno z najbogatszych źródeł naturalnej witaminy E. Ta dawka silnych...
4,53 €
3,81 € (bez VAT)

Olejek z białej lilii

Oleje roślinne
Olejek z białej lilii to macerat otrzymywany przez infuzję kwiatów białej lilii ( Lilium candidum ) w oleju roślinnym. To produkt o wyraźnej tożsamości kosmetycznej, jako składnik do pielęgnacji...
4,42 € 5,53 €
3,71 € (bez VAT)